Сторінки

24.06.12

Як накачати нижній прес...??...

terrymanq.blogspot.com
Струнка фігура абсолютно неможлива без плоского, підтягнутого животика. Однак для багатьох жінок саме нижня частина живота є постійним джерелом прикрощів і тривог. У силу гормональних особливостей жіночого організму саме в цій частині тіла найлегше відкладається жировий запас і навіть у дуже струнких дівчат часто можна помітити цю зрадницьки випирає складочку. Вирішувати цю проблему потрібно не тільки одними дієтами, а й активними тренуваннями м'язів нижнього преса.

Інструкція
Для того щоб зміцнити і помітно підтягти м'язи живота в нижній його частині, робіть спеціальні вправи не рідше 3-4 разів на тиждень. Але перш ніж починати тренувати прес обов'язково зробіть розминку і прогрійте всі м'язи тіла. Це підготує мускулатуру до наступних навантажень і попередить можливі мікротравми.
В якості розминки використовуйте біг, швидку ходьбу, стрибки через скакалку або навіть швидкий вільний танець під енергійну музику. Якщо під час розминки ви сильно захекались, трохи відпочиньте, щоб відновити дихання, і переходите до вправ на прес.
Хороший ефект для тренування нижнього преса дають різноманітні вправи на підлозі. Ляжте на підлогу, вільно витягніться на повний зріст і повільно підніміть ноги на висоту близько 45 градусів (приблизно 25-30 см. над підлогою). Якщо при цьому ви відчуваєте сильне напруження в нижній частині живота, значить все виконуєте правильно. Повільно опустіть ноги на підлогу, видихніть і повторіть вправу.
За один підхід слід робити від 15 до 30 підйомів в залежності про вашої фізичної форми. Якщо ви давно не займалися спортом і у вас не виходить відразу зробити навіть 15 повторів, не засмучуйтеся і не кидайте заняття. Зробіть стільки повторів, скільки ви можете. Основна увага звертайте на якість виконання вправи. Не намагайтеся підкидати ноги ривком вгору. Цим ви знижуєте навантаження на м'язи живота. Краще зробіть всього п'ять повторів, але правильно і з повною віддачею. Поступово у міру зміцнення м'язів ви будете збільшувати кількість рухів.
Якщо вправа у вас виходить досить легко, спробуйте його ускладнити і зробити «ножиці». Для цього, лежачи на спині на підлозі, обіпріться на лікті, підніміть ноги на висоту 30 см. над підлогою і затримайте їх в цьому положенні. Потім напружте прес і почніть розводити і зводити ноги, перехрещуючи їх. Повторіть «ножиці» раз 5-10 і повільно опустіть ноги на підлогу. Передохніте і повторіть вправу.
Корисні поради

Більш виражений і швидкий результат можна досягти, якщо поєднувати активні вправи на прес з дієтою і регулярним масажем живота.

Немає коментарів:

Дописати коментар