Сторінки

26.06.12

Як накачати ноги дівчині...??...

terrymanq.blogspot.com
Накачати ноги не так вже й легко, тому що м'язи ніг дуже вперті - це визнають навіть самі досвідчені бодібілдери. Накачати прес, руки і груди, в порівнянні з ногами - просто дитяча забава. А, якщо ноги ще й прибувають в занедбаному стані, і процес уже перейшов у стадію целюліту і в'ялості м'язів, то шлях до накоченим і красивим ногам буде довгий і тернистий.

Для початку згадайте стару, добру скакалку. Потрібно щодня робити по сто подвійних підскоків, але якщо для вас це важко - то не перевантажуйте себе, робіть, скільки зможете. Просто збільшуйте кількість стрибків з кожним разом, і ви незабаром накачаєте свої ноги.
Одне з найбільш ефективних вправ - це «пістолетики», воно задіює практично всі групи м'язів ніг. Витягнувши одну ногу вперед, присідайте. Робіть по двадцять «пістолетиком» на кожну ногу кожен день, і через пару місяців ви свої ніжки не дізнаєтеся. Так підтягнеться спина і сідниці. Якщо цю вправу вам робити важко, то просто присідайте без витягування ноги.
Наступна вправа, яка допоможе накачати ноги дівчині - це випади. Встаньте прямо, якщо є необхідність, то тримайтеся за стілець для вашого балансу. Зігніть ногу в коліні і піднесіть його до грудей, потім зробіть невеликий крок вперед. Потрібно стежити, щоб коліно не йшло вперед стопи. Далі поверніть коліно знову до грудей. Зробивши такий вправу десять разів для однієї ноги, повторіть те ж саме для іншої.

Коли ви відчуєте, що сил тепер вистачить для більш важких вправ, щоб накачати ноги, то вирушайте в спортзал. Багато хто вважає, що накачати литкового м'яза можна тільки зі штангою або обважнювачем, але ж цей м'яз одна з чільних, і якщо вона занадто худа, то її доводиться ховати під джинсами. Так само в спортзалі вас чекає ще один вірний друг - це велотренажер. Нехтувати заняттями на ньому не варто, адже після декількох кілометрів в день на ньому, наблизять вас до бажаних накоченим ногам.

Немає коментарів:

Дописати коментар