Сторінки

02.06.12

Чому саме «Reyvel»...?...

terrymanq.blogspot.com
Давайте спробуємо розібратися, що це за бренд і чому рукавичками цього виробника користуються 90% боксерів України. Компанія «Reyvel» була заснована 1997 році в місті Луганську, фірма займається пошиттям спортивного інвентарю для боксу, від бинтів до боксерських мішків з ПВХ та шкіри. До питання якості продукції повернемось трохи пізніше. А поки поговоримо, за рахунок чого цей бренд користується попитом, як у початківця боксера, так і у профі.

-По-перше, бренд давно існує – 15 років це дуже пристойно.
-По-друге, коли з’явився інтернет та інтернет-продажі, бренд почали просувати з божевільною швидкістю. Спробуйте, наберіть в пошуковику «Reyvel» російською або англійською, не має значення, чи навіть просто – боксерські рукавички – посилань буде море. Тому, робимо висновок, що інтернет-просування брендів – одне з найефективніших.

-По-третє, відсутність серйозних конкурентів. Скажіть, хто на сьогоднішній день з Українських виробників може зрівнятися з компанією «Reyvel»?
Є досить непогані рукавички з Пакистану – «adidas», але середній споживач тільки зітхне, побачивши ціну. Везуть до нас і таку продукцію, як: Everlast “,” Grant “,” Lansdale “,” Reebok “,” Ring Side “,” Title “,” Top Contender “,” Cleto. Reyes “,” Rival “,” Twins “,” Ultimate “,” Fight Gear “,” Titan “,” Shock Doctor “- причому везуть 98% з Китаю, але це не говорить про їх погану або гарну якість. Чому з Китаю ? Це вже питання комерційне, ми його розглядати не будемо. Нам важливий результат. Скажу відверто, «Grant» так сидить на руці, що знімати їх не хочеться. Але купити їх відразу можуть далеко не всі, багатьом доведеться збирати, та й ніхто не дасть гарантію, що вони протримаються у вас більше року.
-По-четверте, боксерські рукавички «Reyvel» створюються з пінополіуретановим вкладишем в той час, як деякі, в кращому випадку запихають поролон або целофанові пакети. Пошиттям займаються висококваліфіковані майстри, у яких не один рік практики у виготовленні якісної продукції, напевно це і є запорука успіху компанії. – По-п’яте, найголовніше – це схвалення Федерації Боксу України рукавичок і шоломів, а це дуже важливо, адже всі, хто виступають на офіційних змаганнях купують саме рукавички з печаткою ФБУ. Чутки невбиваних рукавичок, звичайно, перебільшені. В основному в інтернеті, ці чутки розпускають люди, які ніколи не займалися боксом. Якщо недбало ставитися до боксерських рукавичок, працювати в них як на снарядах, так і в парах, сушити на балконі або батареї, то ніякі рукавички не витримають такого ставлення, а якщо ставитися до них з душею, вони прослужать вам дуже довго.

Вдалих тренувань!

Немає коментарів:

Дописати коментар