Сторінки

13.06.12

Фітнес для розуму...)...

terrymanq.blogspot.com
Всі ми знаємо, що розум – це здатність думати, знаходити рішення життєвих завдань, бачити (пророкувати) наслідки своїх дій. Розум це і використання готових рішень, хитрість, кмітливість та ін. . Та не всі знають як поліпшити роботу розуму. Ось кілька способів як це зробити:

1. Ретельно підбирайте слова і стежте за тим, як ви їх вимовляєте. Не кажіть занадто повільно, багато хто може не дослухати навіть до кінця.2. Подбайте про свою зовнішність. Психологи стверджують, що привабливі люди зазвичай більш пристосовані, більш популярні і розумні.

3. Зверніть увагу на ваші зуби. За останніми дослідженнями, люди, які пройшли косметичне лікування у стоматолога, вважаються більш успішними і розумними.


4. Вчіться слухати. Емоційна сприйнятливість так само важлива, як і IQ. Слухайте і задавайте навідні запитання.

5. Попрацюйте над своєю пам’яттю. Дуже багато з того, що вважається розумом – це просто здатність запам’ятовувати.

6. Дихайте глибоко. Щоб виглядати більш впевненим, вам потрібно робити глибокі вдохи, щоб мозок насичувався киснем. Людям подобаються упевнені в собі, тому що вони виглядають як герої, на яких можна покластися.

7. Виправте поставу. Більша частина нашого спілкування будується на мові тіла. Якщо ви сутулитеся, підсвідомо люди вважають, що ви ледачий, сором’язливий або дурний.

8. Розширюйте кругозір. Поняття розуму передбачає відкритість поглядів. Не слухайте тільки тих, з ким ви згодні, читайте різноманітну літературу і вибирайте ті книги, які ви б не вибрали, якби спеціально не задалися цією метою.

9. Збивайте свою публіку подвійними запереченнями. Пояснюєте ви їм що-небудь, чи ні, вони не посміють задати вам питання, якщо ви не будете виглядати не розумним в будь-якій ситуації.

10. Перестаньте нецензурно висловлюватись. Психологи кажуть, що люди знаходять розмову, приправленою міцними слівцями, менш значущою.

Немає коментарів:

Дописати коментар