Сторінки

13.06.12

Як знайти час для тренування...?...

terrymanq.blogspot.com
«Серед невідомого в природі самим невідомим є час, бо ніхто не знає, що таке час і як ним керувати» – Арістотель.

Як знайти час для тренувань? Найчастіша проблема. Кожен може знайти час для тренувань, найбільш підходящий для умов його життя і роботи. Нам ніхто не створить умови, ми самі повинні знаходити можливості для самовдосконалення. Завжди можна «викроїти» час, не треба тільки лінуватися і скаржитись, а знаходити!

У мене теж мало вільного часу. Зазвичай я тренуюся рано вранці або ближче до кінця дня. Суть в тому, що якщо я не знайду часу для роботи над собою, то і не доб’юся результатів. Ви впевнені, що у вас немає вільного часу? Я помітив, що найбільше часу витрачається даремно після восьмої години вечора. Що важливіше: подивитися телепередачу, посидіти в соцмережах або мати чудово розвинене тіло? Чи не краще раніше заснути, а вранці піднятися на годину раніше? Я багато разів тренувався в шостій ранку, і таке тренування часто дає найкращі результати.

Головне – добре планувати свій час і усвідомлювати важливість здорового способу життя.

Звичайно, всі ми зайняті і змушені метушитись між десятками важливих завдань, які потрібно зробити не завтра, а зараз, тому здається, що тренування може почекати. Але коли ця картина повторюється з дня на день, ви ризикуєте закинути спортзал зовсім. І в даний момент тренується той, хто зайнятий більше, ніж ви! Якщо ви спантеличені питанням пошуку часу на тренування, ви виявите, що цей час є! І варто витратити його на себе.

Усього кілька хвилин фізичної активності в день принесуть значну користь здоров’ю та поліпшать настрій. Крім того, необхідність тренування не означає, що вам потрібно йти в спортзал і займатися не менше години – короткі, інтенсивні тренування не менш ефективні.

Все ще сумніваєтеся, що у вас знайдеться час для фітнесу? Ось кілька порад, як це зробити!

1. Вставайте раніше.
2. Скоротіть час, який ви проводите біля телевізора, комп’ютера і т.д.
3. Вибирайте «активний» маршрут. У ваших силах перетворити шлях на роботу або навчання в тренування. Якщо ви живете недалеко від пункту призначення, пересідайте з автомобіля на велосипед, якщо ви добираєтеся на автобусі, виходьте за 1-2 зупинки до роботи і прогуляйтеся пішки, а якщо їдете на машині, припаркуйтеся подалі від офісу і пройдіться хоча б 10 хвилин.
4. Перетворіть домашні справи в фітнес.
5. Заплануйте тренування відповідально.
Пам’ятайте, що ви маєте зобов’язання не тільки перед оточуючими, а й перед собою і своїм здоров’ям.

Немає коментарів:

Дописати коментар