Сторінки

05.06.12

Успіх не завжди те, що ти бачиш...!...

terrymanq.blogspot.com
 Для більшості з нас успіх нерозривно пов’язаний з матеріальними речами. Та тільки ними оцінювати його не можна, адже успіх – це перш за все відчуття. Відчуття щастя, а воно приходить тоді, коли все в порядку зі здоров’ям, роботою та доходами від неї, а також коли все гаразд у стосунках з оточуючими. Ось декілька речей, дотримуючись яких, ви будете рухатись до свого успіху:

1. Не створюйте занадто багато планів
Планування необхідне, але воно не повинно виходити за межі розумного. Непогано, якщо ви знаєте, чим зайнятий ваш завтрашній вечір, але якщо ви без труднощів можете сказати, що будете робити через два місяці в п’ятницю о 21.00 – це вже занадто.

Ви ніколи не зможете ідеально розпланувати ваш час. Різні непередбачені обставини, з якими кожен з нас стикається щодня, просто не дадуть вам цього зробити.

2. Знайомтеся з новими людьми
Чим більша кількість людей зустрічається на вашому життєвому шляху, тим більше цікавого ви дізнаєтеся. Кожна людина є джерелом нових знань і безцінного досвіду.

3. Не бійтеся відповідальності
У якій би області ви не були зайняті, не бійтеся брати на себе керівні функції. На роботі організовуйте тренінги та семінари. Вдома плануйте поїздки і великі свята. Чим більше відповідальності ви на себе берете, тим вище ваша впевненість в собі.


4. Записуйте ваші ідеї
Кожен раз, коли в вашу голову приходить цікава думка, не давайте їй вислизнути звідти. Багато людей впевнені, що не здатні придумати щось геніальне, при цьому навіть не підозрюючи про те, що вже не раз це робили, а згодом благополучно забували про свої ідеї. Щоб уникнути цього, завжди майте під рукою блокнот і олівець.

5. Відвідуйте семінари
Частіше відвідуйте різні зустрічі, семінари та збори на теми, які вам цікаві. Ви отримаєте багато нових знань і навичок, познайомитеся з однодумцями і, можливо, заведете нових друзів.

6. Не відкладайте розваги
Багато хто помилково думає, що для того, щоб добре відпочити і повеселитися, потрібно мати багато грошей, а для того, щоб мати багато грошей, потрібно добре попрацювати, а для того, щоб добре попрацювати, потрібно відмовитися від відпочинку і веселощів. Як ви бачите, це замкнене коло. Не чекайте підходящого моменту, щоб розслабитися. Якщо ви хочете зробити це прямо зараз, зробіть це прямо зараз. Насолоджуйтесь кожною хвилиною вашого життя.

7. Проводьте більше часу на відкритому повітрі
Частіше виходьте з будинку. Домовившись про зустріч з дівчиною, не сидіть в задушливому кафе, а вирушайте на прогулянку в найближчий парк. Чисте повітря допомагає мислити більш ясно.

8. Займайтеся спортом
Спорт розвиває не тільки фізично. Завдяки йому розвивається ваша дисциплінованість. Якщо ви зможете змусити себе щодня виконувати вправи, ви зможете змусити себе бути більш продуктивними і в інших областях. До того ж спорт – це джерело енергії та позитиву.

9. Не бійтеся перепрацювати
Якщо ви все життя будете боятися вийти за межі вашого комфорту, ви ніколи не дізнаєтеся які можливості за ними ховаються. Томас Едісон говорив, що більшість людей втрачають можливість, яка з’явилась, тому що вона буває одягнена в комбінезон і на вигляд нагадує роботу.

10. Живіть тут і зараз, і займайтеся тим, що подобається
Використовуй той талант, що в тебе є: якби в лісі співали тільки ті птахи, що співають краще за всіх, там було б дуже тихо. Не думайте про минуле або майбутнє, думайте про те, чим ви займаєтеся в даний момент.

Кожне бажання дається нам разом з силами для його здійснення. Найбільша помилка – це боятися зробити помилку. Успіх є результатом думок, прагнень і справ.

Будьте успішними!

Немає коментарів:

Дописати коментар