Сторінки

05.06.12

Кінний спорт – не просто захоплення, а сенс життя..:)...

terrymanq.blogspot.com
Сьогодні хочу поділитись з Вами приємними враженнями про кінно-спортивний клуб «Варто», який мені недавно по щасливому збігу обставин, чудової погоди, гарного настрою і з великим задоволенням пощастило відвідати. І справді по справжньому хороші вихідні можна провести саме тут. Знаходиться він в с.Черемхів, Колимийського району, Івано-Франківської області. 40 км від м.Івано-Франківська. Потрапивши сюди Ви точно забудете про те, що вас турбує і поринете в приємні емоції і позитив. Кажуть, що «коні – це не просто захоплення, це сенс життя. У них чудово все – краса, чарівність, благородство, відданість, грація, сила. Від спілкування з кіньми людина отримує масу позитивної енергії, яка дарує заряд бадьорості і гарний настрій.

Напевно, немає кращого засобу для релаксації, як прогулянка верхи на коні!

Це найнадійніший шлях до набуття внутрішньої гармонії. Коні не терплять фальші, дивно, але вони відчувають людину і її відношення до них на відстані».


Кінний спорт – один з найбільш видовищних і привабливих видів спорту. Він дозволяє людині не тільки досягти фізичної досконалості, а й отримати справжнє задоволення від спілкування і тісного контакту з кіньми, що досягається шляхом повної узгодженості в діях при виконанні складних вправ.
Кінний відпочинок – це також унікальна можливість спілкування з кіньми – цими воістину прекрасними і дивовижними тваринами.
Кінні прогулянки та верхова їзда стають все більш популярними видами активного відпочинку у всьому світі. Вони дозволяють долучитися до природи і відчути силу єднання людини і коня.
Вважається, що цей вид активного відпочинку дозволяє не тільки зняти стрес і поліпшити свою фізичну форму, але і приносить душевний спокій і особистісний розвиток.
Катання на конях – це прекрасний спосіб відпочити на свіжому повітрі, на природі, як наодинці, так і всією сім’єю чи разом з друзями.
Це найкращий відпочинок, адже верхова їзда, кінні прогулянки – дарують незабутні відчуття свободи, волі, неповторні почуття єднання з природою. У наповненому ароматами трав і звуками птахів лісі, верхи на надійному, спокійному породистому коні ви знову знайдете душевний спокій і рівновагу.

Але обережно! Бо потрапивши сюди Ви захочете приїхати ще! А ще Ви можете захотіти купити абонемент і зайнятись кінним спортом.

Детальніше про клуб Ви можете дізнатись тут: http://vk.com/club34932704

Немає коментарів:

Дописати коментар