Сторінки

27.06.12

Підйом з переворотом..:)...

terrymanq.blogspot.com
 Розумію що підйом з переворотом це мабуть одна з найлегших вправ на турніку, але зрозумієте й ви індексація мого сайту падає коли я не пишу публікацію і тому я вирішив відкрити нову категорію * Для початківців* якщо ви у спорті недавно і реально хочите чогось навчитись то тоді ця категорія вам реально допоможе.

Для виконання гімнастичного елементу підйом переворотом необхідно мати сильні руки, вміти виконувати підтягування на перекладині. Вправа виконується з вису, хват зверху. Людина згинає руки в ліктях, тим самим піднімаючи свою вагу і торкаючись підборіддям поперечини.
Для виконання другої частини вправи необхідно мати сильні м'язи преса. Для цього потрібно виконувати вправи на розвиток м'язів живота.

Ця вправа з вису на перекладині: піднімання прямих ніг з обов'язковим торканням грифа турніка. Цю вправу потрібно виконувати по кілька разів, щоб при виконанні основної вправи цей елемент не був складним для виконання.
Тепер потрібно з'єднати два попередні кроки. Для цього ми починаємо вправи з підтягування, потім піднімаємо ноги, заводимо за площину перекладини і перевертаємо тіло в упор на перекладині. Перекинувшись, потрібно піднятися в упор на прямі руки, ноги витягнуті назад, спину трохи прогнута, груди вперед.

Буду вдячний за коментарі.......

Немає коментарів:

Дописати коментар