Сторінки

09.05.12

Бажаєте схуднути до початку літа...???...

terrymanq.blogspot.com
Спортивні тренажери – це справжній фітнес-центр в домашніх умовах. Сьогодні багато хто вибирає тренажери для дому замість занять у спортзалі. По-перше, домашні тренажери набагато зручніші. Вони позбавляють нас від прив’язаності до конкретного часу і місця. По-друге, економія. Вартість тренажера не перевищує річного абонемента у фітнес-клуб. По-третє, це простота налаштувань. Всі тренажери мають просту систему регулювання навантаження.

Ви можете встановити свій власний темп тренувань. У деяких моделях є власні програми, спеціально розроблені вченими і фітнес-тренерами. По-четверте, у вас є можливість стежити за своїми тренуваннями. На спеціальному дисплеї відображається вся інформація про ваші успіхи. При бажанні її можна зберігати, що б бачити динамічні зміни.



Домашні тренажери мають масу переваг. Тренажер економить час і гроші. Заплативши один раз за покупку тренажера, вам не потрібно витрачатися на щомісячний абонемент в спортзал. Немає необхідності виділяти певний час для занять. Тренуйтеся тоді, коли вам зручно. Тренажери для дому найкраща покупка молодим мамам. Після пологів хочеться якомога швидше повернути колишню форму, а залишити малюка одного немає можливості – купити тренажер буде відмінним виходом із ситуації. Пам’ятайте, що тренування повинні бути регулярними. Краще нетривалі щоденні тренування, ніж виснажливі заняття раз на місяць. Тренажери дозволяють поліпшити роботу дихальної, кровоносної, опорно-рухової системи. Тренажери підвищують загальну витривалість і працездатність організму. Ви можете детально опрацьовувати конкретні м’язи, що неможливо під час стандартних тренувань. Спортивні тренажери мають можливість самостійно змінювати навантаження. Починайте тренування з невеликих навантажень, поступово збільшуючи їх. Ви можете вимірювати результати ваших занять. Тренажери дають можливість розрахувати кількість калорій, що спалюються, ваша, пульс, м’язову масу і багато іншого.

Немає коментарів:

Дописати коментар