Сторінки

25.02.12

Стрибок з парашутом. +Відео

terrymanq.blogspot.com
Привіт всім сьгодні я б хотів поговорити про таку актуальну тему: як стрибок з парашутом. Особисто для мене це мрія і тільки як мені виповниця 16 років я йду стрибати, що правда трохи страшно-не тому, що прийдеться вистрибувати з літака ,а тому,що парашут не відкриється. Але це поідеї не проблема бо завждимає бути запасний парашут.

Взагалі стрибо́к з парашу́том це — покидання людиною літального апарату  для безпечного приземлення  із застосуванням парашута. У повітряно-десантних військах стрибок з парашутом — один з основних способів десантування; у військовій авіації стрибок з парашутом забезпечує порятунок льотного складу збитих  літальних апаратів.

Враження, які дійсно залишаться на все життя!

Спочатку Ви лякаєтесь при взльоті літака, потім лякаєтеся першого сигналу «Приготувалися», потім лякаєтеся перед образом розкритих дверей і розумієте, що назад шляху нема, потім відбувається щось... і
Ви вже опинились під круглим парашутом... насолодитись краєвидами не вдасться — будете думати, як би то приземлитись.

Потім з блиском в очах розповідаєте усім своїм знайомим, як стрибнули з парашутом... Усім подобається, Ви - герой !!!
Стрибки з парашутом класифікуються за призначенням, типом літального апарату, часом доби, способам покидання, швидкості і висоті польоту літальних апаратів, а також за аеродинамічними властивостях парашута, умовами виконання стрибка і приземлення. Для безпечного виконання будь-якого стрибка з парашутом потрібна певна спеціальна фізична та морально-психологічна підготовка. При підготовці до стрибка з парашутом можуть виконуватися стрибки з парашутної вишки.

Основними елементами стрибка з парашутом є: підготовка до відділення від літального апарату, відділення, вільне падіння до моменту розкриття парашута, розкриття парашута, зниження на парашуті з наповненим куполом, підготовка до приземлення і приземлення парашутиста. Швидкість вільного падіння залежить від висоти, щільності повітря і положення тіла (плазом, з нахилом або в угрупованні). При розкритті парашута парашутист відчуває динамічний удар силою до 5-12 кН (~ 500—1200 кгс). Розкриття парашута займає 1-4 с. Після наповнення купола необхідний певний шлях, поки швидкість падіння не зменшиться до заданої; час на цьому шляху і час наповнення купола визначають мінімально безпечну висоту стрибка. При приземленні парашутист відчуває удар силою до 2-5кН (~ 200—500 кгс), його сила залежить від швидкості вертикального зниження, швидкості вітру і ступеня амортизації удару.
Ціна на стрибок така:
Кількість учасників:
1
Партнер:
Аеродром Цунів
Ціна: 440 грн.
                                     

1 коментар:

  1. Інформація по стрибкам з парашутом у Львові на 2014 рік.

    Ціна: 390 грн - перший самостійний стрибок (парашут - Д-5, Д-6, Д1-5У)

    Висота: 800 м.

    РЕЄСТРАЦІЯ на стрибки для першоразників за тел. (067) 454 73 01, (093) 006 90 74

    http://free-sky.com.ua/
    http://vk.com/freeskylviv
    https://www.facebook.com/SkydiveLviv

    ВідповістиВидалити