Сторінки

25.02.12

Бренд який завоював довіру покупців

terrymanq.blogspot.com
Відкривши нову категорію на сайті “спортивні бренди” хочу в першому пості поділитись інформацією про концерн «Інтер Атлетика», адже саме він, про що правдиво зазначено на офіційному сайті «займає провідне місце на українському ринку у сфері виробництва і продажу товарів для спорту та активного відпочинку».І справді саме спортивний інвентар з написом «Інтератлетика» викликає в мене захоплення якістю за помірну ціну.

Це не платний пост, це просто моя думка. Український ринок переповнений спортивним «начинням» і печально, що значна частина ввозиться до нас з Китаю, адже своїх потужностей в країні для виробництва справді якісного спортивного обладнання більш ніж достатньо. Інтератлетика є досить серйозним виробником і постачальником.
Дуже подобаються шведські стінки «Інтератлетика» (про них я вже писав ось тут). Вони стають окрасою будь якого приміщення, компактні і багатофункціональні: дозволяють виконувати всі класичні вправи: підтягування, віджимання на брусах, вправи для пресу, спини, заняття зі штангою і гантелями. В нас має бути асоціація «українське» – означає «якісне».

Концерн «Інтер Атлетика» – це лідер спортивної індустрії України, який активно розвивається з 2003 року. Обладнання виготовляється на власному підприємстві з застосуванням сучасного, високотехнологічного устаткування. Підприємство в 2006 році отримало міжнародний сертифікат системи менеджменту якості ISO 9001-2000 за вимогами незалежної лабораторії TUV NORD. Підприємство сертифікувало свою продукцію за європейськими нормами безпеки для дитячих ігрових майданчиків EN1176 в 2010 році. В цьому ж році продукція стала поставлятися в Європу, що підтверджує відповідність кращим світовим зразкам.

Тому спортивний інвентар «Інтер Атлетика» це завжди висока та конкурентна якість за розумними цінами.

Немає коментарів:

Дописати коментар