Сторінки

22.01.12

Турнік-це не просто труба а силовий комплекс...

terrymanq.blogspot.com

Ну що ж, думаю, варто написати про всім вам відомий, про самий доступний, ефективний і недорогий спортивний пристрій, а саме – турнік, який здатний підвищити загальний фізичний розвиток будь якої людини з будь яким рівнем підготовки.

Довго я блукав в мережі, щоб знайти хто ж його придумав, запатентував, винайшов, та все марно, що ж висуну гіпотезу, що це були українці.

  Через високу міру нашої заклопотаності, не кожен знайде в графіку час для відвідування спеціалізованих і гарно облаштованих різним спортивним обладнанням фітнес-центрів чи спортивних залів, та і не кожен має бажання туди іти, особливо якщо дивлячись в дзеркало тобі не захоплює подих від твоїх накачених грудних мязів, кубиків пресу, розмірів біцепсів, а якщо в придачу ще трохи сколіозу.
 У вирішенні цих наболілих і дискомфортних проблем допоможе турнік. Так, він і є самим надійним і простим способом, а точніше засобом для покращення ваших фізичних показників і самопочуття в цілому.

Простий турнік вдома можна закріпити в дверній коробці, що робить його непомітним і компактним. Зрозуміло, що основна вправа, яка виконується на турніку, – це підтягування і дуже важливо навчитись правильно їх робити. Підтягування повинні бути рівними, без різких і лишніх рухів, задіюючи при цьому тільки силу рук, і при цьому підборіддя повинно торкатись краю перекладини. За допомогою турніка можна також виконувати різні вправи та десятки різних складних елементів (про це згодом розпишу детально в окремому пості), які є небезпечними і щоб потім не лежати на землі як медуза на пляжі, малопідготовленим за них краще не братись.

Турнік відносять і до комплексу спеціальних професійних та лікувальних тренажерів. Він корисний людям з порушенням постави. Щоб виправити ситуацію достатньо просто кілька хвилин в день висіти на турніку. Якщо ж з осанкою вже зовсім туго: 2-3 степінь викривлення, тоді потрібен профілактор Євмінова, всі подробиці про нього читайте згодом.

Турнік дає нам можливість без особливих затрат зробити свою фігуру рельєфною, красивою і стрункою, що так не вистачає багатьом людям.

1 коментар:

  1. Плагіат з сайту "Відкрий для себе спорт", але скоро ми цю проблему вирішимо

    ВідповістиВидалити