Сторінки

23.01.12

Як правильно обрати спортивне взуття


terrymanq.blogspot.com

Мабуть, кожен-другий з вас стився із такою проблемою як купівля неякісного взуття.  Я вирішив дослідити до яких чинників якості потрібно придивлятися з особливою пильністю і які фірми є взірцем найвищої якості. Зараз я дам вам кілька дієвих порад за якими ви зможете купити якісне спортивне взуття.

1. Якщо ви хочите взуття на шкіряній основі вам потрібно визначити натуральність шкіри за такими трьома простими та водночас дієвими способами: запах, край шкірянного покриву та дотик. Почнемо з найпростішого придивіться до  краю шкіри: якщо він загнутий то у вас в руках скоріше всього взуття з замінника якщо ж край не загутий то ви тримаєтте шкіряне взуття, але не поспішайте з висновками ще потрібно охарактеризувати взуття за двома ознаками.
Запамятайте справжня шкіра  має насиченно виражений запах, в той час як замінник має слабкий запах шкіри і легкий запах хімії. На дотик справжня шкіра має бути цупка і провівши по ній пальцем палець не повинен легко проходити по шкірі.

2. Підошва. Підошва повинна бути не досить грубою але в одночас і не тонкою. Ще вона має бути еластична та мяка шоб при ударі чи прижку ви не вивихнули собі ногу. Якщо вас непокоїть питання яка підошва краща: плоска чи ребриста-тоді звичайно ребриста вона світчить про вищу якість взуття та допоможе вам втриматись при великій ожеледиці.

3. Явним фаворитом сеед усіх провідних брендів є adidas. Але завжди будьте пильними і не ведіться на такі бренди як  aydisa / abibas.

Немає коментарів:

Дописати коментар