Сторінки

17.06.12

Шведська стінка-простоірезультативно...!!...

terrymanq.blogspot.com
Перед вами різнокольоровий спортивний комплекс, який вже давно завоював популярність самого універсального спортивного інвентарю. Як кажуть «прививати любов до спорту потрібно змалечку», реалізувати це допоможе дитячий куточок з канатом, кільцями, і канатною драбинкою. Придбання такого комплексу стане успішною інвестицією в здоров’я вашої дитини. Канат чудово розвиває вестибулярний апарат дитини, також допомагає зміцнити м’язи рук, ніг, спини та пресу, займаючись на драбині, будуть масажуватись стопи ніг, що є профілактикою плоскостопості. Та і радості від такого чуда вдома або в дворі буде море.
Переважно дитячі куточки (вони ж шведські стінки) мають обмеження у вазі до 70-80 кг. Перегородки виготовляють з деревини, піднімаючись ними, дитина відчуває рівномірні навантаження на всі групи м’язів.

Щодо шведських стінок для дорослих, то вага користувача обмежується до 140 кг. Перегородки драбини роблять з металу, що дозволяє навішувати на них різного роду спортивне обладнання: турніки, бруси, лавки для пресу, лавки для жиму, стійки для штанги, кріплення для груші та ін.

Немає коментарів:

Дописати коментар