Сторінки

17.06.12

Ліпше здохну!! Але курити не кину...!!...

terrymanq.blogspot.com
Статистика вражає, ціни на сигарети виросли в рази, а курців не поменшало, як курили так і курять. Не будьте байдужими до цієї проблеми! Покиньте і допоможіть іншим покинути звичку вбивати себе кожен день! Зрозуміло, що здоров’я вам від цього не прибавляється, так само як і грошей, зуби не білішають, і стійких запах одягу не пропадає. Це просто психологічна звичка. «Ось докурю цю пачку і кидаю», «завтра точно кину», «та вже з понеділка», «з початку нового місяця», «з нового року кидаю». Кидати треба не завтра і не з нового року, а сьогодні. Вирішив – зробив, це буде наймудріше і найправильніше рішення у вашому житті.


Усуньте всі можливі причини, що можуть повернути вас назад. Особливо якщо ви вже намагались кидати курити і почали знову. Виясніть чому? Щоб більше не наступати на ті самі граблі. Курити не модно, курити це тупо! Куріння шкодить зору, є нестерпним для нюху, небезпечне для легенів, від нього страждає мозок. Не будьте нікотиновим рабом. Інфаркт, інсульт, рак – ось три з великого списку недуг, причиною яких є нікотин. Печальні факти на пачках написані не для того, щоб тупо з них поржати, або з нетерпінням чекати, коли купиш нову пачку і прочитаєш на ній щось нове. Ці написи несуть правдиву інформацію і мене просто вражає степінь пофігізму курящих.

В Україні 33 відсотки дорослих курців, кожен третій курить, в середньому 17 сигарет в день, це не враховуючи категорію «до вісімнадцяти років». Україна займає друге місце за кількістю викурених сигарет на одного громадянина: за рік українці викурюють 124,5 мільярда сигарет. Більше за нас палять тільки у Греції. В Україні щороку помирає 120 тисяч курців, у світі 5 млн.

Не вбивайте себе! Схаменіться! Задумайтесь! Не будьте байдужі до свого здоров’я! Якщо ви кинете курити у вас нормалізується серцебиття, скоротиться ризик захворювання, поліпшиться подих, здатність переборювати фізичні навантаження, покращиться нюх, припинеться кашель, зявиться більше вільного часу і резерв коштів в 200-300грн. Дуже складно переконати когось кинути свої шкідливі звички і вести здоровий спосіб життя, кожен повинен сам прийти до прийняття правильного для себе рішення і кожен по своєму сприйме викладену тут інформацію. Я просто хотів донести до вас, що курити тупо, а спорт – це круто!

Немає коментарів:

Дописати коментар