Сторінки

16.04.12

Дієві жироспалюючі вправи які ви ще не робили....!!!....

 terrymanq.blogspot.com
Багато хто запитує, чи є вправа, яка зможе пропрацювати все їхнє тіло і спалити жир? Є, але воно воістину звіряче! Ця вправа складається з комбінацій декількох рухів і дозволяє навантажити плечі, руки, груди, спину, ноги і прес, а також вжене вас в таке відчуття втоми, ніби ви граєте головну роль у бойовику. Якщо наше опис вас не злякало, тоді беріть в руки 5-кілограмові гантелі і починайте робити! (Якщо ви готові кинути собі виклик, можете взяти більш важкі обтяження).
крок 1

Прийміть позицію для віджимання від підлоги, тримаючи гантелі в руках. Опустіть тіло до підлоги, зробіть 2-секундну паузу і відіжміться наверх.



крок 2

Тягніть гантель в правій руці до грудей; опустіть вниз. Повторіть аналогічне рух лівою рукою.

крок 3

«Пройдіть» гантеллю в лівій руці один крок вперед, потім зробіть «крок» вперед правою рукою з гантеллю. Потім переставте обидві ваші ноги вперед. Зробіть вперед три кроки кожної гантеллю. Тримайте м'язи преса в напрузі, а спину прямою.

крок 4

Встаньте і зробіть три присідання зі стрибком з гантелями в руках. Тримайте гантелі по сторонам в випрямлених руках, зігніть коліна й присядьте, потім швидко підстрибніть вгору.

Всі чотири кроки складуть один повтор цієї вправи. Ви повинні прагнути зробити 2-3 сети по 5-10 повторів в кожному з 2 хвилинами перерви між сетами.

Немає коментарів:

Дописати коментар