Сторінки

24.01.12

Віджимання від пілоги!


terrymanq.blogspot.com


Якщо ви у спорті недавно то віджимання від підлоги допоможе вам підготуватися до віджимання на брусах та підтягуванні на турніку. Як правило, будь-яка людина може виконати до 20 віджимань за підхід, це рекомендований мінімум, але якщо ви не можете виконати і цієї кількості – нічого страшного, програма не вимагає виконання якогось заданого числа повторів, нехай кожен починаючий спортсмен сам вибере, скільки віджимань йому під силу.


1 тиждень. 

Тренуватися 4 рази на тиждень по 2 рази на день – понеділок, середа, п’ятниця і неділя. За тренування виконати до 4 підходів, тривалість одного тренування не більше 10 хвилин. У кожному підході намагатися виконувати однакову кількість повторів. Одне тренування проводити вранці, друге ввечері.



2 тиждень.

5 тренувань – понеділок, вівторок, середа, п’ятниця і субота / неділя. Зверніть увагу, такий підхід – без дня відпочинку – спрямований на зміцнення м’язів рук. 2 тренування в день, вранці і ввечері. Вранці виконати 5 підходів, увечері 4. У кожен підхід додати 1-5 повторів в порівнянні з попереднім тижнем. Якщо складно, то ввечері можна виконувати стільки ж повторів, скільки і минулого тижня.

3 тиждень.

6 тренувальних днів, 2 тренування в день, по 5 підходів у кожному, по 1-5 додаткових повторів в кожному порівняно з попереднім тижнем. Загальна тривалість кожного тренування не повинна перевищувати 10-15 хвилин.

4 тиждень.

7 тренувальних днів, 2 тренування в день, по 6 підходів вранці і 5-6 підходів ввечері, по 1-5 додаткових повторів в кожному підході. Можна протягом цього тижня і зовсім виконувати віджимання на протязі усього дня, при будь-якій зручній можливості, але не більше 15 підходів за день, і не більше 500 повторів.

Немає коментарів:

Дописати коментар