Сторінки

07.06.12

Переваги вигнутої лавки для пресу...)...

terrymanq.blogspot.com
Вигнута лавка для пресу- ефективний тренажер для прокачування м’язів пресу, м’язів спини.

Особлива вигнута форма лавки для пресу дозволяє розтягувати м’язи верхньої частини тулуба, сприяє розтягуванню хребта. Зручні м’які валики-упори забезпечують комфорт під час тренування.

Кут нахилу можна міняти, дозволяючи працювати з різними групами м’язів і налаштовувати тренажер під зріст користувача. Розмір в складеному стані настільки малий, що навіть в невеликій квартирі знайдеться місце для цього тренажера!

При заняттях користувач згинає ноги і фіксує їх за допомогою упорів. У такому положенні м’язи ніг відключаються і все навантаження падає на м’язи пресу. До того ж фіксація ніг робить тренування більш безпечним. На такий лавці зручно працювати з гантелями.

Перевагами вигнутої лавки для пресу є:

=> тренування всіх м’язів черевного пресу
=> зменшення об’єму талії
=> поліпшення фігури
=> підтягнутий живіт

При виборі лавки звертайте увагу на:

1. Раму – міцна сталева рама, гарантує довговічність і безпеку використання


2. Матеріал з якого виготовлена спинка – переважно синтетична шкіра.

3. Діапазон зміни кута нахилу лаки, він дозволяє збільшити інтенсивність виконання вправ і урізноманітнити тренування.

4. Оптимальний вигин спинки зігнутої лави для преса забезпечує розтяжку м’язів і хребта при цьому досягається велика ефективність виконання вправ.

5. Валики зігнутої лави для преса, які забезпечують надійну фіксацію ніг. Лава для преса вигнута виконує дуже важливу функцію – відключає під час вправи м’язи ніг, передню поверхню стегна. Таким чином вправа виконується ізольовано, що дуже важливо для якісної тренування певної м’язової групи.

6. Функціональні ручки зігнутої лави для преса – підвищують різноманітність тренувань. На вигнутій лавці для пресу зручно закріпити ноги, що не буде відволікати від виконання вправи. При роботі на прямій лавці складно дотримуватися правильну техніку виконання вправи, чого не скажеш про вигнуту лавку.

7. Габарити – майже всі складаються для зручності зберігання.

8. Можливість використання лавки як гіперекстензії. Гіперекстензія (англ. hyperextension – перерозтягнення, перерозгинання) – вправа для розвитку прямих м’язів спини, сідничних м’язів і згиначів стегна. В результаті тренування цих м’язів знижується ризик травми хребта і сухожиль, підвищується загальна працездатність.

Немає коментарів:

Дописати коментар