Сторінки

12.06.12

Ролик для пресу...)...

terrymanq.blogspot.com
Я не просто так вирішив написати про ролик для пресу, оскільки він за моїми підсумками місяця став хітом продажу серед спортивних товарів, і я переконаний, що якби він не приносив ефекту, то наврядчи розходився б з таким успіхом. Враховуючи його невелику вартість 100-150 грн. його можна віднести до категорії «дешевих і сердитих» тренажерів. І якщо ви облаштовуєте мініспортзал у себе вдома, то він буде зовсім не зайвим і займе мало місця.

В основному роликом користуються вже любителі фітнесу зі стажем. З роликом роблять вправи на прес і верхню частину тіла.
Є тільки один недолік у ролика – однобічність використання для новачків.

Сьогодні багатьом відомо або деякі краєм вуха чули, що силові навантаження не менше кардіо спалюють жир. Плюс силового тренування в тому, що спалювання жиру відбуватиметься ще добу чи дві після тренування.


Також загальновідомо, що «чим більше м’язів – тим швидше обмін речовин». І жир продовжує спалюватися навіть, коли людина відпочиває.

Отже можна сказати, що люди які сидять на дієті і займаються кардіо не так швидко худнуть, як ті, які займаються силовими вправами. Плюс кардіо-вправи не нарощують м’язи. Іноді навіть в інтенсивних кардіо-вправ організм харчується власними м’язами замість жиру.
Для того щоб вирішити таку проблему і зробити промальовування м’язів, тобто рельєф використовують ролик для пресу.

Ролик простий снаряд, проте за ефективністю і трудомісткістю може змагатися з серйозними тренажерами. Ролик буде давати користі більше, якщо намагатися виконувати вправи правильно.

Необізнаному користувачеві буде спочатку важко зрозуміти, на які саме м’язи впливає ролик.

По-перше, задіяна верхня частина тіла – плечі і руки, м’язи грудної клітки і спини.

По-друге, задіяний максимально прес. Плюс квадрицепси і біцепси стегна, виходить, що участь приймають всі «проблемні області».

Спочатку не у всіх вийде зробити правильно – тіло паралельно підлозі, опори на пальці ніг і руки тримають ролик, який рухається вперед і назад. Тому потрібно починати робити стоячи на колінах і витягуватися максимально вперед. Коли вже стане легше займатися з роликом, можна буде робити на повну довжину і стоячи на пальцях ніг.

Запам’ятайте гімнастичний ролик, це не обруч. Ролик більш енергоємний і важкий у використанні, зате ефект буде швидшим. Просто почніть займатися з роликом.

Купити ролик для пресу можна в будь-якому спортивному магазині, і коштує він недорого. Ролик може бути різний з двома колесами або з одним, з килимком і без, на ефект це не впливає. Дивіться щоб було гумове колесо, воно не так багато створює шуму і ручки гумові для зручності.

Недосвідченим краще починати виконувати вправу на колінах, поступово нарощуючи довжину і навантаження. Повторюся, в ідеальному варіанті тіло повинно бути паралельно підлозі і випрямлене.

Результат можна побачити вже після трьох або чотирьох місяців щоденних тренувань по 10-15 хвилин.

Немає коментарів:

Дописати коментар